Sosyal Medya Hesaplarımız

2022 KPSS ÖABT KADROMUZ

2022 KPSS ÖABT KADROMUZ

“Bizden daha iyisi varsa o da biz olmalıyız.” vizyonuyla her geçen gün kendini yenileyen, tecrübesine tecrübe katan, öğrenciyi merkeze alan Bursa Uzman Kariyer Ailesi, mutlak hedefi olan ve mutlak başarı sağlamak isteyen her kursiyerin mutlak adresi olmaya devam ediyor.

Her sınavda sağladığımız başarı oranı ve gurur tablomuz olan “Türkiye dereceleri” ile “nitelikli” eğitimin sadece Bursa’da değil Türkiye’de de öncüsü olan Bursa Uzman Kariyer, KPSS A, KPSS B, Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT), DGS, ALES kurslarıyla kursiyerlerin hayallerine ortak oluyor.

Alanında uzman ve donanımlı öğretmen kadrosu, yardımcı dokümanları, bireysel rehberlik, çalışma ortamı, aile samimiyetiyle binlerce kursuyerimizin başarıya ve hayallerine kavuşmasını sağladığımız gibi sizin de bu yolda bizimle yürüyerek hedeflerinize kavuşacağınızı biliyoruz.

20 yıllık tecrübemize, öz güvenimize ve disiplinimize dayanarak biliyoruz ki başarılarımızın önüne yine kendi başarılarımızla geçeceğiz ve sizlerle daha büyük bir aile olacağız.

2023 KPSS ÖABT KADROMUZ İÇİN TIKLAYINIZ.

×